Įvyko jau ketvirtasis „Girls in ICT“ renginys

Šių metų balandžio 22 d. vyko jau tradicija tapęs „Girls in ICT“ renginys, kurį ketvirtus metus iš eilės organizuoja Baltijos edukacinių technologijų institutas (BETI) kartu su Kauno technologijos universiteto Informatikos fakultetu (KTU IF). Renginys skirtas vyresniųjų klasių moksleivėms ir neseniai mokyklą baigusioms merginoms galvojančioms apie savo ateities karjerą, nebijančioms kelti sau iššūkius ir įdarbinti savo talentus, mylinčioms technologijas ir nekreipiančioms dėmesio į stereotipus.

Šių metų tema – „Kurk verslą sumaniai“. Renginio metu šešios sėkmingos Lietuvos verslininkės pristatė savo sėkmės istorijas, diskutavo apie verslo kūrimo žingsnius, iššūkius, su kuriais susidūrė, dalino patarimus moksleivėms.

Anot renginio organizatorės Danguolės Rutkauskienės, jeigu kruopščiai ir darbščiai dirbi bei supranti kokia linkme nori eiti, tai sėkmė tave tikrai aplankys. Tikimės, kad šis renginys paskatins jaunas merginas drąsiai žengti į verslo pasaulį kartu su technologijomis ir atrasti savo sėkmę. Iki susitikimo kitąmet!