Projektas „MENNET: Mokymo tinklas, skirtas palengvinti įgūdžių tobulinimą“ pasiekė finišą!

Projektas „MENNET: Mokymo tinklas, skirtas palengvinti įgūdžių tobulinimą“ pasiekė finišą!
2018 m. prasidėjęs projektas „MENNET: Mokymo tinklas, skirtas palengvinti įgūdžių tobulinimą“ siekė paspartinti žemos kvalifikacijos ir mažiau galimybių turinčių suaugusiųjų įsitraukimą į mokymąsi visą gyvenimą, padėti tobulinti įgūdžius, kurie leis lengviau integruotis į visuomenę. Po 3 metų bendro partnerių iš Lietuvos, Ispanijos, Rumunijos ir Norvegijos darbo, visi projekto tikslai sėkmingai įgyvendinti!
Skatinant žemos kvalifikacijos ir mažiau galimybių turinčių suaugusiųjų tolesnį tobulėjimą bei pasinaudojant novatoriškais švietimo modeliais, sukurta keturių skirtingų submodulių mokymo programa – skaitymo, rašymo, skaičiavimo ir skaitmeninių kompetencijų naudojimo. Mokymo programa kiekvienam prieinama mentorystės platformoje https://mennet.beti.lt/.
Vasario 25 d. surengta baigiamoji projekto konferencija sulaukė daugiau nei 100 dalyvių. Projekto partneriai ir asmenys, kuriems suaugusiųjų švietimas yra aktuali tema, diskutavo apie projekto įtaką tikslinei grupei, patirtį dirbant su suaugusiais ir būdus kaip juos motyvuoti.
Šis projektas mums suteikė daugybę žinių apie suaugusiųjų švietimo subtilumus, džiaugiamės, kad turėjome galimybę būti jo koordinatoriais!